Logo
Sherringham Park Visitor Centre, Sherringham
Request More Information   Print
Client:
The National Trust
Architect:
Tom Ground
C&&M Architects Ltd
T: 01603 666151
Quantity Surveyor:
Tony Salmon
Salmon Giles Partnership
T: 01603 495495
Contract Period:
36 Weeks
Completed:
Quarter 2, 2004
Procurement Strategy:
Traditional
Form of Contract:
JCT Private without Quantities
Value of Contract:
900,000 (approx)
Sherringham Park Visitors Centre, Sherringham
Sherringham Park Visitors Centre, Sherringham
Brief Description of Works

Conversion of an existing barn complex to create a new visitors centre together with an ancillary toilet accommodation block, centre support and estate buildings.

Formation of a new access roadway and car parking facility together, with new access pathways and drainage solutions.

More Photographs
Search
 
Whole Site Case Studies
More Photographs
Click on the thumbnails below in order to see the full size picture.
Click Here for Full Size Image
© 2007 H. Smith & Sons (Honingham) Ltd.     E: mail@hsmithandsons.co.uk     T: 01603 880258     F: 01603 880644
Registered in England Under No 758857     Registered Office: Quarry Works, Dereham Road, Honingham, Norwich, NR9 5AP